Pokemon kort

Visar 1–48 av 1976 resultat

Pokémon-kort
På den här sidan kan du se våra stort urval av Pokémon-kort. Om du behöver en Pokémon-kort från en viss serie till din samling, kan du försöka hitta den här! Då behöver du inte köpa mycket. boosterpaket i hopp om att öppna exakt det kort du behöver – och du sparar också de pengarna. Hitta och beställ ditt saknade kort nu, och få det levererat med dag till dag-leverans!
Hitta exakt den kort du letar efter
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta exakt det kort du söker. Använd vår filtrering för att sortera korten efter serie, kort eller Pokémon-typ.

Så att du snabbt och enkelt kan hitta den Vmax, Ex, Gx eller Jumbo du behöver. Du kan också sortera listan efter popularitet – just nu är våra mest populära Pokémon-kort till exempel följande
Shiny Lapras V SV110/SV122 – Shiny Ultra Rare
från Shining Fates.

De mest värdefulla Pokémon-korten Vi har för närvarande naturligtvis två Charizard-kort:

Charizard Vmax Rainbow
Shiny Charizard Vmax

När du investerar i populära och värdefulla Pokémon-kort rekommenderar vi starkt att du också köper skydd och hylsor.. På så sätt kan dina nya kort behålla sin glans och sitt utseende – och sitt samlarvärde.

Du kan också läsa mer om hur mycket ditt kort faktiskt kan vara värt.
Stort urval av populära Pokémon-kort
Behöver du en kort för att komplettera din samling, uppgradera din Pokémon TCG-deck eller kanske köpa ett speciellt kort i present?

Här på Pokemon Web hittar du ett stort urval av Pokémon-korten. Både populära och värdefulla kort med stort samlarvärde och mer “vanliga” och populära kort.

Om du letar efter ett särskilt kort för din Pokémon TCG Deck, Det lönar sig oftast att köpa enskilda kortkort för att köpa en massa boosterförpackningar i hopp om att hitta exakt det kort du letar efter.

Behöver du inspiration om vilka kort som skulle vara bra att köpa till din TCG-deck? Då kan du gå in på webbplatsen
LimitlessTCG.com
se de de bästa däck – antingen rankade efter poäng, vinst eller topp 8-placeringar.

Föredrar du i alla fall
paket med förstärkare
Du kan också köpa dem här hos oss billigt och med snabb leverans.
Leverans från dag till dag | Kvalitet garanterad | ⭐ 4.5 Trustpilot
Här på Pokemon Web är du garanterad snabb leverans från dag till dag. Få dina Pokémon-kort levererade direkt till din dörr inom 1-2 dagar.

Alla våra kort är minst NM (near-mint). Det betyder att korten är i utmärkt skick och att de känns helt nya när du lägger dem i din hand.

Om du letar efter kort “super skick” kan du kolla in våra
sorterade kort
. Här kan du hitta
PSA
,
GSC
,
AP-klassificering
.

Korten levereras i en säker låda för att skydda dem från eventuella skador under transporten. Om du beställer enstaka biljetter för mer än 999 DKK får du också fri frakt på din beställning.

Vi erbjuder alltid bra service och ett brett utbud av populära Pokémon-kort, vilket har gjort oss till många nöjda kunder.

Om du – som förväntat – är nöjd med din beställning, är du välkommen att ge oss en recension på
Trustpilot
. Många av våra kunder har redan visat sin tillfredsställelse här, där vi får 4,5 stjärnor av 5 från mer än 200+ nöjda kunder.