V & Vmax

Visar 1–48 av 445 resultat

Rea!
SEK 211,00
Rea!

Pokémon V & Vmax
Pokémon V & kort är starkare och mer sällsynta versioner av de Pokémons du älskar. Denna nya uppgraderade version introducerades när expansionspaketet Sword & Shield släpptes. Hela konceptet är baserat på Dynamax- och Gigantamax-mekaniken som introducerades i den åttonde generationen av Pokémon-spelen.
Pokémon kort : En större, starkare och mer sällsynt Pokémon
Vissa Vmax kort är så sällsynta att de kan vara värda tusentals dollar. Mycket speciella kort kan faktiskt kosta mycket pengar. Här kan du läsa mer om vad kort faktiskt är värda.

På den här sidan har vi ett stort urval av Pokémon V & Vmax-kort, så att du kan hitta just den Pokémon du vill samla eller behöver till din kortlek!

Pokémon kort är märkta med ett litet “V” bredvid namnet på Pokémon på själva kortet. Det som gör Pokémon V speciella är att de har betydligt starkare attacker och ännu mer HP än sina Pokémon-vänner.
Pokémon kort : En utveckling av en redan kraftfull Pokémon
Ett Pokémon kort utvecklas från respektive Pokémon V-kort, och när evolutionen väl har ägt rum resulterar den i en Pokémon som har ännu mer HP och ännu kraftfullare attacker. Vi talar alltså om en riktigt, riktigt stark Pokémon, vilket är anledningen till att de också är extra stora på korten. Hittills har alla Pokémon Vmax en eller två attacker, men inga förmågor. För att använda ditt Vmax-kort måste du ha kortet i V-versionen, som du utvecklar genom att ladda kort i V-versionen.

Det finns dock en hake med Vmax Pokémon-kort, och det är att dina motståndare kan få extra vinstkort om de lyckas ta ner ett av dina Vmax- eller V-kort. Motståndaren kan ta två priskort om de besegrar ett V, jämfört med ett som är normalt. Om de får tag på ett av dina Vmax-kort kan de dra upp till tre vinstkort.

Även om spelarna fortfarande hyllar GX-korten kan det mycket väl vara så att Vmax-korten kommer att ta över tronen som de starkaste kort av deras höga HP och riktigt starka attacker.